• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalevi piimatööstusele lisandus Põlva Piim

  "Oleme jõudnud Eesti piimatööstuses sellisesse faasi, kus läänest tulnud seiklejad on siin ära käinud ja Eesti mehed on nad välja ostnud. Nüüd on vaja minna arengu järgmisele tasemele ja me peame konsolideeruma," teatas möödunud neljapäevase müügiga rahul olev Põlva Piima Tootmise endine suuromanik Aivar Häelm, kelle sõnul litsutaks neid muidu rahvusvahelisel turul laiaks nagu kirpe. Häelmi sõnul kestsid läbirääkimised Kruudaga ligi pool aastat. Vanade semudena olevat neil üksmeele leidmine läinud sama libedalt kui nuga läbi või.
  Kruuda Kalevi praegune mitte just väga eeskujulik finantsolukord ja luhtunud müügiaktsioon ei paistnud Häelmi põrmugi heidutavat. Tema sõnul saab müügitehing kindlasti veel selle aasta sees lõpetatud.
  ASi Pere omanikku Rein Kilki müügitehing kulmu kergitama ei pannud. Tema sõnul on praeguses majandusolukorras normaalne, et nõrgemad poevad tugevamate kaitsva tiiva alla. "Jämedalt öeldes liiguvad ettevõtted nõrgematest kätest tugevamatesse," ütles Kilk, kelle sõnul peaks sellisteks ühinemisuudisteks ka edaspidi valmis olema. Seda, et Kalev rahaga jänni jääks, Kilk uskuda ei tahtnud. "Sellest, kas Kalevil ka reaalselt see raha on, ei tea ma midagi, aga ega raha siis praegugi ilmast lõppenud ole," teatas suurärimees, kelle silmad samuti mööda Eesti ettevõtteid liiguvad.
  Kahjus polnud reedel päevakangelasi, Kalevi liidreid, võimalik kommetaariks tabada. "Praegu on väga ebasobiv aeg. Aitäh," lõpetas Kalevi finantsjuht Tarmo Maasikamäe kõne. Oliver Kruuda telefon jäi aga terveks reedeks kutsuvat tooni andma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Grusiinist miljardär võtab kümneid miljoneid dividendi Eesti firma kaudu
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.