Sepp: Eesti kannatab oma foobiate all

Hille Tressum 06. september 2008, 19:55

"Me kannatame oma foobiate all, oma
ühiskonnas külvatud hirmude, vastasseisu, vihkamise all,» ütles riigikogulane
Evelyn Sepp täna Venemaa võimalikku ohtu kommenteerides.

"See vähendab meie majanduslikku võimekust, sotsiaalset kapitali, ühiskonna atraktiivsust," sõnas Sepp lisades, et ei näe mingit motiivi selleks, miks Venemaal peaks olema huvi avada rindejoon Põhja-Euroopas, vahendas Postimees.

Riigisõnul seisneb Eesti julgeolek peamiselt ühiskonna enda sidususes ja võimes kaitsta ennast.

"Eesti sõjavägi on kokkuvõetav nukuarmeena, kes teenib paguneid kodust kaugel, osaledes mõneti küsitavates okupatsioonisõdades," sõnas Sepp kommenteerides, et Eesti julgeolek seisab peamiselt ühiskonna enda sidususes. "Mulle tundub üha enam, et see (NATO baaside Eestisse toomise idee - toim) on välja käidud provokatsioonina,» ütles Sepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. September 2008, 19:56
Otsi:

Ava täpsem otsing