Isotamm: pangalaenule alternatiiviks võlakirjad

Annika Matson 06. oktoober 2008, 13:47

Aripaev.ee
lugejate küsimustele vastanud investeerimispanga GILD Bankersi partner ja
investeerimispanganduse juht Lauri Isotamm ütles, et pangalaenule alternatiiviks
on võlakirjad.

Lugeja küsis online-intervjuus Isotammelt, et mis võimalused on üldse ettevõtetel kapitali hankida, kui pangalaenud muutuvad üha kallimaks. Isotamm vastas: "Pangalaenust odavamat alternatiivset rahaallikat on raske ette kujutada ükskõik, millises majandussituatsioonis. Intressitasemete tõus väljendab siiski muutusi reaalses keskkonnas ning ettevõtete olukorras. Täna on pigem küsimus kapitalile ligipääsus üldse. Kapital pole siiski kadunud ka Baltikumist, vaadates kasvõi GILDi poolt viimasel ajal läbiviidud projekte, näeme, et headel ettevõtetel on endiselt asja ka kohalikule, küll pisikesele, võlakirjaturule."

Loe pikka intervjuud SIIT!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2008, 14:49
Otsi:

Ava täpsem otsing