Suured sündmused

Christel Karits 17. oktoober 2008, 00:00

Tänases lehes on mitu lugu, mis vääriksid tegelikult esikülge. Estonias toimub algupärase ooperi maailma esiettekanne, Eestimaa kinodesse jõuab kodumaine seiklusdraama meie ajaloo väheräägitud, kuid väga olulisest sündmusest, meie noorema põlvkonna lauljad elustavad galakontserdil Jaak Joala unustamatud laulud ning muusikalikuningas Andrew Lloyd Webber on otsustanud just Tallinnast alustada oma juubelikontsertidega. On veel teisigi märkimisväärseid kultuurisündmusi.

Nii et mõneti eriline nädal, millesarnaseid tea kas sel aastal veel ette tulebki. Samas on harjumatult teistsugune olukord ka piletiturul, kus muidu maiuspalana tunduvad kontserdid ammu enne toimumispäeva välja on müüdud. Nüüd näikse valitsemas uus trend - vaba aja veetmise otsused langetatakse aina rohkem viimasel minutil ja nii on kõikidele tänases puhkepäevas kajastatud sündmustele veel pääsmeid saada. Ühelt poolt impulsiivsem osa publikust võidab, teisalt on kontserdikorraldajate olukord jätkuvalt aina keerulisem.

Siinkohal kummardus Vanemuise teatrile, kes vaatamata keerulisele majanduslikule olukorrale on toonud Londoni West Endi staarid ikkagi Eestisse ja mitte Lätti.

On kontsertidega kuidas on, aga täna ekraanile jõudev "Detsembrikuumus" võiks olla küll iga Eestit hoidva inimese lähiaja kavas.

Kohe algab ka selle aasta esimene koolivaheaeg. Tallinnas võiks olla märksõnaks vabaõhumuuseum, Pärnus teatrifestival ning Tartus toimub väiksematele põnevaid ettevõtmisi mänguasjamuuseumis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing