Koger Partnerid: soovitame inimestel panna signalisatsioonid

22. oktoober 2008, 17:52

Koger Partnerite turundus- ja müügijuhi
Maria Raudsepa sõnul valvatakse ehitusobjekti seni, kuni käib ehitus, peale seda
peab iga inimene hea seisma oma kodu turvalisuse eest.

"Meil pole vastavat regulatsiooni selleks, et oleme vastutavad, kui meie arendatava rajooni elaniku korteris käivad vargad. Kuid soovitame inimestele panna signalisatsioonid sisse," lausus Koger ja Partnerite turundus- ja müügijuht Maria Raudsepp, kelle sõnul ei ole tendentsi hetkel, et just pooltühjades uuselamurajoonides käivad praegu vargad.

Tema sõnul on valve olemas senikaua, kuni käib ehitustegevus. Kuldala rajoonis käis ehitus viies etapis ja neist enamus on valmis. "Ma ei nõustu sellega, et too intsident juhtus seepärast, et maja on pooltühi," lausus Raudsepp. Tema sõnul on peale ehitustegevuse lõppu vastutajaks ikkagi korteri ostnud elanik ise. "Kui me hakkaksime ka signalisatsioonidega koos kortereid pakkuma, siis see tähendaks meile eraldi kokkuleppeid turvafirmadega," lausus müügijuht ning lisas, et inimesel peaks selles osas olema endal vaba valik.

Raudsepa sõnul pole Kuldaja rajoonis hetkel ühtegi pooleliolevat ehitust. Müümata on kodulehe andmetel hetkel veel 66 korterit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. October 2008, 17:52
Otsi:

Ava täpsem otsing