Kapo puistab Viisitamme kabinetti

Liis Kängsepp 24. oktoober 2008, 11:59

Pärnu Postimees kirjutas tund aega tagasi,
et kaitsepolitsei otsib Pärnu linnavalitsuses läbi linnapea Mart Viisitamme ja
abilinnapea Simmo Saare kabinette.

Prokuratuur kinnitas, et linnavalitsuse ruumides toimub läbiotsimine, kuid pikemaid kommentaare ei jaganud. Pärnu Postimehe andmetel toimub läbiotsimine seoses Pärnu spordihalli riigihankega, mille võitis osaühing Steniard.

Steniardi omanikering on sama ehitusfirmaga Oma Ehitaja, mis renoveeris Pärnu linnavalitsuse uut hoonet ja ehitas taastusravikeskuse Estonia sauna- ja spaakeskuse hoone.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo ütles, et kaitsepolitsei ametnikud saabusid linnavalitususse täna hommikul kella 8.30 ajal. Tema sõnade kohaselt on nii linnapea Mart Viisitamm kui abilinnapea Simmo Saar koos kapo ametnikega oma töökabinettides. "Viisitamm kohe kindlasti praegu ühelegi küsimusele ei vasta," sõnas Murakas- Ollo aripaev.ee palvele saada linnapealt toimuva kohta kommentaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 08:37
Otsi:

Ava täpsem otsing