Pärnumaal jääb 17 inimest päevas töötuks

30. oktoober 2008, 10:31

Tööturuameti Pärnumaa osakonna juhataja
sõnul on viimastel päevades arvele võetud keskmiselt 17 inimest päevas,
Pärnumaal on juba töötute arv juba tuhande piirist üle astunud.

"Olukord tööturul on murettekitav," tunnistas tööturuameti Pärnumaa osakonna juhataja Ivo Pärnat Maalehele. "Praegu on meil arvel üle 1300 inimese ja viimastel päevadel oleme arvele võtnud keskmiselt 17 töötut päevas."

Suure osa sellest annavad koondatud. Stora EnsoTimber AS Paikuse Saeveski on juba koondanud 34 inimest, vahetult enne jõule jääb seal tööta veel 68 inimest. AS Sindi Lanka on ära saatnud 11 töötajat, 7. novembril on viimane tööpäev veel 26 inimesel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. November 2008, 08:33
Otsi:

Ava täpsem otsing