Tammemäe: asi on tahtejõus

Liis Kängsepp 08. november 2008, 15:23

Arco Vara endine juht Aare Tammemäele olid
hinded koolis olulised, vastas ta aripaev.ee küsimusele, mis sa lapsepõlvest
kaasa said.

"Arvan, et hinded on elus küll olulised olnud, kuid see on vaid üks osa olnud. Lapsepõlv oli mul huvitav, selliseid segajaid nagu televisioon ja internet polnud," lausus Tammemäe, "oli selline positiivne aeg ning see aitas kindlasti kaasa normaalse ellusuhtumisele."

Tammemäe tõi välja ka meenutusi nõukogude ajast, mil kõik olid keskmisel vaesed. "Pidi kuidagi hakkama saama ja sealt on ka selline hakkamasaamise tahe tulnud," sõnas Tammemäe. "Kindlasti on mind aidanud elus mõte, et „kui kuidagi ei saa, siis ikka saab. Sest asi on tahtejõus.“ See on mind palju aidanud elus edasi ning olen kindel, et aitab mind ka edaspidi.“

Kalev Meedia juht Alar Pink sai lapsepõlvest kaasa väärtushinnangud. "Kuidas elus toimida," vastas Pink aripaev.ee päevaküsimusele, "põhiline õpetus on ikka, et ära tee teisele seda, mis sa ei taha, et sulle tehakse. Väärtushinnangud ja õige eluhoiak on mind ainult edasi viinud."


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2008, 15:23
Otsi:

Ava täpsem otsing