LHV ei võta Balti aktsiate hoidmise eest haldustasu

Annika Matson 17. november 2008, 14:34

Kui pangad võimaldavad oma Balti aktsiate
hoidmist väärtpaberikontol raha eest, siis LHV pakub seda oma klientidele
tasuta.

Kampaania ajal hüvitatakse ka ületoomisega kaasnevad kulud, teatas LHV.

LHV väärtpaberikonto on ainus väärtpaberikonto Eestis, kus Balti aktsiate hoidmise eest ei võeta haldustasu. Alates tänasest on kõigil Balti aktsiad omavatel investoritel võimalus tuua oma aktsiad LHV-sse ka ilma tehingukuludeta.

17. novembrist 19. detsembrini LHV-s konto avanud ja oma Balti aktsiad üle toonud kliendile hüvitatakse kõik ületoomisega seotud kulud. Teise poole kulud kompenseeritakse teenustasu tõendava tehingu väljavõtte alusel. Uuele kliendile on nüüd ka analüüsikeskkond PRO kolmeks kuuks tasuta.

Kuu hooldustasu

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. November 2008, 15:12
Otsi:

Ava täpsem otsing