Kokkuhoiukoht: palka naisi

ÄP 19. november 2008, 00:00

Euroopa Komisjoni andmeil teenivad naised ELis keskmiselt 15 protsenti vähem kui mehed, Eestis aga 25 protsenti vähem. Euroliidu 27 liikme seas oleme selle näitajaga viimasel kohal, nentis Siiri Oviir Euroopa Parlamendis meeste ja naiste võrdse tasustamise arutelul. Kuna naised küsivad vähem palka, siis võib neil nüüd tööjõuturul eelis tekkida, sest ettevõtted peavad palgakulusid vähendama. Samas kahandab muutunud seis ka uljaste noorte meeste palgasoove, mis, olgem ausad, ajasid viimastel aastatel nii mõnegi personalijuhi silmi pööritama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing