Kuldar Leis: naastrehvideta sõit oleks liiga ohtlik

22. november 2008, 19:10

Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees
Kuldar Leis ütles, et naastrehve ei tohiks keelustada nii ilmaolude kui ka
hooldamata teede pärast.

„Ei tuleks, kuna liiklus on nii tihedaks läinud ja meil on maateid nii palju, et see muudaks sõidu väga ohtlikuks,“ vastas Leis päevaküsimusele, kas naastrehvid tuleks ära keelustada.

Leis ütles, et naastrehve ei tohiks keelustada nii tee- kui ka ilmaolude tõttu. „Talved on lühemaks läinud, kuid 0ist miinus 5ni ilma on ikka niivõrd palju, kus lumi vaheldub lörtsiga ja vähemkasutatavaid teid ei suudeta korra korralikult lahti hoida. Pluss kõige hullemad on kruusateed,“ lisas ta.

Leis ütles, et ta ei kujuta ette seda, et Tallinnas naastrehvid ära keelatakse, kui mujal võib neid kasutada. „Leedus on naastrehvid ära keelatud ning minu jaoks on see väga suur probleem – kui paari nädala tagant või korra kuus seal käia, siis pole päris mõeldav, et iga kord rehve vahetad.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2008, 09:40
Otsi:

Ava täpsem otsing