ÄP fototoimetus • 23. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lugeja arvab: Läti lati langus Eesti krooni põhja ei tõmba

Küll tõmbab. Pool aastat tagasi ennustati ka igasugu asju, millest hetkel pole pea ükski optimistlik soovunelm täitunud. Unistada ju võib...Eesti krooni tugevuse tagab Eesti tugev majandus ja ettevõtjasõbralik keskkond, püsige rahulikud.Aasta tagasi õhutas Äripäev devalveerimispaanikat, nüüd kirjutab, kuidas devalveerimine üldse võimatu on...Lõpuks üks asjalik uudis.Ilus jutt küll, aga kui näiteks Läti latt siiski kukub, algab ka siin paaniline säästude ümbervahetamine eurodeks. Kas kõigile ikka jätkub eurosid sama kursiga?Läti d-päeva usutakse, aga Eesti d-päev välistatakse... kas ikka oleme nii erinevad - ühed Balkani riigid mõlemad.Mis mõte on vahutada mingitest välisanalüütikutest, kes väidetavalt Eesti asjadega kursis pole ja ennustavad devalveerimist? Aasta tagasi ajasid ebapädevat juttu Goldman Sachs, Citygroup... Nüüd ei taha viimase analüütik Lubin enam mullust juttu meenutadagi. Nii et võtkem asja ise ka kainemalt, eks.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt