Juske: korruptsiooniniidid lähevad väga kõrgele välja

08. detsember 2008, 21:55

Korruptsioon Tallinna linnavalitsuses viib
kõrgete ametnikeni välja ning Keskerakonnale siin kindlasti liiga ei tehta,
leidis Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske.

„Kindlasti mitte,“ vastas Juske aripaev.ee küsimusele, kas Keskerakonnale tehakse pistisesüüdistusega liiga. „Volikogu on juba mitu aastat juhtinud tähelepanu mitmetele korruptsioonihõngulistele tehingutele ja skeemidele,“ lisas esimees.

Juske sõnul on kaitsepolitsei tõestanud, et nendel süüdistustel on alust, kuid siiski tasub lasta uurimisorganitel kõigepealt oma tööd teha.

„Ma kahtlustan, et korruptsioon on väga sügavalt juurdunud tänasesse Tallinna linnasüsteemi,“ nentis Juske ning lisas, et kohti, mida linnavalitsuses uurida ja kust midagi korruptsioonihõngulist avastada, on päris palju.

„Ärgem unustagem, selle viimase, Parbuse (Ivo Parbus, abilinnapea Taavi Aasa nõunik - toim) skandaali puhul otsis kaitsepolitsei läbi ka linnapea kõrvalkabineti,“ ütles Juske, kelle sõnul lähevad korruptsiooniniidid väga kõrgele välja. "Ma olen veendunud, et tõde tuleb päevavalgele," võttis Tallinna sotsiaaldemokraatide juht oma jutu kokku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2008, 14:35
Otsi:

Ava täpsem otsing