Haavel haaras alternatiivsete fondide juhtimise

11. detsember 2008, 19:48

Investeerimispanga GILD Bankers partnerid
panid alternatiivsete fondide üksust juhtima Tõnis Haaveli, senine üksuse juht
Taavi Lepmets läks pooleaastasele puhkusele.

“GILDi alternatiivsete fondide üksuse ees seisavad praegusest turuolukorrast lähtuvalt uued väljakutsed, mis nõuavad muudatusi ning uut lähenemist ka üksuse juhtimisel. Tõnisel on pikaajaline kogemus investeeringute juhtimisel. Ta oli üks GILDi asutajatest 1999. aastal ning tänasel päeval on tal soov ja motivatsioon võtta üle kogu alternatiivsete fondide meeskonna juhtimine,“ kommenteeris GILD Bankersi juht Rain Tamm pressiteate vahendusel.

Tõnis Haavel ütles, et uues rollis kavatseb ta keskenduda olemasolevatele investeeringutele. „Lisaks sellele kavatsen tugevdada GILDi alternatiivsete fondide meeskonna siseseid töövoogusid ja riskijuhtimist, et kasvatada üksuse investeeringute juhtimise võimekust olukorraks, kus turud pöörduvad tõusule, mida nad kindlasti ühel hetkel teevad,“ märkis Haavel.

Seni alternatiivsete investeeringute suunda juhtinud partner Taavi Lepmets võtab aasta algusest pikalt plaanitud puhkuse ning taasliitub alternatiivsete investeeringute meeskonnaga 2009. aasta teises pooles.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. December 2008, 19:51
Otsi:

Ava täpsem otsing