The Financial Times tunnustas Soraineni

11. detsember 2008, 13:30

Eile anti Londonis Sorainenile üle The
Financial Timesi ja Mergermarketi auhind Baltic Legal Advisor of the Year 2008,
kuna büroo on nõustanud kõige rohkem tehinguid nii nende arvu kui
tehinguväärtuste poolest Balti riikides.

Igal aastal aset leidva Euroopa auhinnagala eesmärk on tunnustada ühinemiste ja omandamiste valdkonnas tegutsevaid advokaadibüroosid ja finantsnõustajaid Euroopas. Esmakordselt andsid The Financial Times ja Mergermarket auhinna ka Balti advokaadibüroole, teatas ettevõte.

Auhinnagala õhtujuhi BBC äriuudiste reporteri Declun Curry sõnul läks tiitel juhtivale Balti advokaadibüroole, kes on nõustanud kõige rohkem tehinguid nii nende arvu kui ka tehinguväärtuste poolest Balti riikides.

“Sorainenile on sellise maineka auhinna saamine suur tunnustus,“ sõnas Soraineni partner ja M A Baltikumi ja Valgevene õigustöörühma juht Toomas Prangli. „Oleme andnud klientidele nõu paljude suurte ja keerukate ühinemiste ja omandamiste tehingute juures ning meil on hea meel, et meie tööd ja vaeva Baltikumis on ka rahvusvahelisel areenil märgatud ja hinnatud,” lisas Prangli.

Aastatel 2007-2008 on Sorainen andnud nõustanud M A tehinguid, mille koguväärtus ulatub 3 miljardi euroni, muuhulgas Palinki (IKI) omandamine Coopernicu poolt, Parex Banka ülevõtmine Läti valitsuse poolt, Danisco Sugari ostmine Nordzuckeri poolt, Seesam Life Insurance’i ost Vienna Insurance Groupi poolt, Ober-Hausi omandamine Realia Groupi poolt. Lisaks nõustas Sorainen Wõro Kommertsi ja Vastse-Kuuste Lihatööstuse omandamist Artria Group poolt, Reso Europa omandamist Gjensidige poolt, Kauno Akropolise müüki jne.

Auhinna žürii liikmeteks on The Financial Timesi, The Bankeri, Mergermarketi, suurte riskikapitalifondide ja rahvusvaheliste advokaadibüroode esindajad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2008, 10:38
Otsi:

Ava täpsem otsing