Läti rahvasaadikud olid riigieelarvet vastu võttes purjus

12. detsember 2008, 21:43

20tunnine seimi istung, kus 2009.
aasta riigieelarvet jõuliselt kärbiti, päädis purjutavate rahvasaadikute
lauluga, vahendas biznews.lv.

Osa rahvasaadikuid eelistas töö tegemise asemel lihtsalt juua. Silmnähtavalt purjus poliitikud lärmasid istungite saalis ja kui peaminister Ivars Godmanis neid korrale kutsus, vastasid nad rahvaliku lauluga "Häda, minu suur häda". Istungi juhataja kuulutas seepeale välja pooletunnise vaheaja.

Eelarvearutelu jälginud ajakirjanike väitel nähti erinevaid rahvasaadikuid ringi liikumas alkoholipudelitega, mõned poliitikud kõndisid vinta-vänta. Seetõttu võib oletada, et stabiilsusprogrammi vastuvõttu mõjutas just alkohol. Samas kiideti programm heaks, ehkki väliseksperdid kahtlesid varem kiire heakskiidu võimalikkuses.

Godmanis tänas rahvasaadikuid stabiilsusprogrammi heakskiitmise eest ja märkis, et ükski teine Euroopa riigi valitsus pole kulude kärpimises nii kiireid kokkuleppeid saavutanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2008, 18:35
Otsi:

Ava täpsem otsing