Novatours saavutas mulluse käibe novembri lõpuks

16. detsember 2008, 10:10

Novembri lõpu seisuga ületas
reisikorraldaja Novatours käive mullust aastakäivet, moodustades 351 miljonit
krooni.

Eelmise kuu lõpuks oli Novatoursi teenuseid kasutanud rohkem kui 39 000 inimest, mis on viiendiku võrra enam kui mullu samal ajal.

Novatoursi tegevjuhi Eero Vanaale sõnul tugevdas ettevõte oma liidripositsiooni Eesti tšarterturismi turul ning jätkab laienemist ka järgmisel aastal. "Juba praegu saame öelda, et 2008. aasta oli Novatoursi jaoks positiivne – tegu on seni meie suurima käibega ja aasta ei ole veel lõppenudki," sõnas ta.

Nelja aastaga on Novatours Eestis oma käivet kasvatanud 49 miljonilt kroonilt 333 miljoni kroonini 2007. aastal. Novaturas grupi käive Baltimaades ületas mullu 104 miljonit eurot ehk 1,6 mld kr. Kokku teenindasid Novatoursi ettevõtted eelmisel aastal 180 000 reisijat.

UAB Novaturas tegutseb turul alates 1999. aastast, mullu omandas ettevõttes enamusosaluse investeerimisfirma Enterprise Investors.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. December 2008, 10:10
Otsi:

Ava täpsem otsing