Äripäev • 5. jaanuar 2009 kell 15:58

Õigusbüroo: Noot pole võlgu tasunud

Tarmo Noodi pankrotti taotlenud Cavere Õigusbüroo kinnitas aripaev.ee-le, et Noot võlausaldajale raha ära maksnud pole.

Kas õigusbüroo vaidlustab ringkonnakohtu otsuse, mis tühistas Noodi pankroti tühistas, pole veel otsustatud. „Veel ei ole seda teinud, aga tähtaeg alles jookseb,“ ütles õigusbüroo esindaja Kerli Kase, kelle sõnul ei ole Noot võlausaldaja nõudeid tasunud.

Otsust kommenteerides ütles Kase, et pigem ei olnud Cavere Õigusbüroo jaoks tegemist ootuspärase tulemusega.

Ajutine haldur Eipre Partnerid advokaat Terje Eipre arvas, et Cavere kaebab otsuse edasi. Eipre kinnitas, et tema asja edasi kaevanud ei ole.

Eipre ei osanud kommenteerida, kas Noot on justiitsministeeriumile väitnud nagu oleks ajutine haldur Eipre kohtuasja käigus valeandmeid esitanud. „Võin kinnitada, et kõik, mis ma olen esitanud, on tõde,“ lisas Eipre.

Tallinna ringkonnakohus tühistas septembris välja kuulutatud Tarmo Noodi pankroti ning keelu halduri nõusolekuta tehinguid teha. Selle aasta juunis esitas OÜ Cavere Õigusbüroo kohtule avalduse Tarmo Noodi pankroti välja kuulutamiseks. Avalduse kohaselt mõistis Harju maakohtus 2006. aastal Tarmo Noodilt kriminaalasja raames välja 105 tuhat krooni. Kannatanu Ülo Vooglaid loovutas nõude 2008. aastal Cavere Õigusbüroole.

Hetkel kuum