Wal-Mart andis kasumihoiatuse

Mait Jüriado 08. jaanuar 2009, 18:21

Seni aina paremaid kasuminumbreid näidanud
seni parim USA jaemüüja Wal-Mart hoiatas kesisema kasumi eest neljandas
kvartalis.

Wal-Mart alandas neljanda kvartali kasumiväljavaadet 91-94 USA sendi vahemikku aktsia kohta. Eelmine prognoos tehti vahemikku 1,03-1,07 dollarit aktsia kohta. Ettevõte viitas suurenenud kuludele ning alanenud müügimahtudele Sam's Clubis ning Wal-Mart Internationalis. Analüütikud ootasid keskmiselt kasumiks 1,07 dollarit aktsia kohta.

Olemasolevate poodide detsembrikuu müük, mis avatud vähemalt aasta, tõusis 1,7%. Analüütikud ootasid kasvuks aga 2,8%. Wal-Mart ootab olemasolevate poodide müügikasvuks jaanuaris 2%.

Viimased numbrid on investoritele olnud selge pettumus, sest seni on peetud Wal-Marti majanduslanguses selgelt võitjaks, kes teistelt kliente üle lööb tänu suurtele allahindlustele. Ettevõtte aktsiad olid Wall Streetil viimati 7,15% languses ning maksid 51,57 dollarit aktsia kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2009, 12:16
Otsi:

Ava täpsem otsing