Äripartner: BREM on meile praegugi võlgu

28. jaanuar 2009, 16:17

Maksuvõlgades ja inkassofirmade
huviorbiidis ringlev BREM Kinnisvarahooldus on võlgu
meilegi, tunnistas IT-firma M-Meedia suuromanik Kari Maripuu.

"Jäädes BREMi vastu viisakaks, jah, neil on küll maksedistsipliiniga probleeme nii nagu kõigil teistel ettevõtetel. Ka täna on nad meile võlgu," ütles ta. M-Meedia ja BREM on Maripuu kinnitusel läinud kokkuleppe teed. "Kahepoolne ja mõistev koostöö on võlad alati tagasi toonud," märkis ta.

Maripuu kinnitusel pole M-Meedial plaanis pöörduda inkassofirma poole, kuna see tähendab tavaliselt kliendisuhte lõppu. "Meil on nägemus, et see kliendisuhe võiks ikkagi püsida," lisas ta. Siiski tunnistas Maripuu, et ka olemasolevad kokkulepped ettevõtete vahel toovad võlgu tagasi tihtipeale hilinemisega.

BREM Kinnisvarahoolduse teise koostööpartneri Reval Kinnisvara juhatuse liikme Ivar Priisalmi sõnul BREMiga neil probleeme pole. Võlgu jääda neil võimalust ei olegi, kuna BREM osutab teenust Reval Kinnisvarale, rääkis ta. BREMiga kokku lepitud puhastus- ja koristustööd on saanud tehtud õigeaegselt, ütles Priisalm.

BREM Kinnisvarahooldusel on üle miljoni kroonine maksuvõlg riigi ees kui ka mitmekümnetesse tuhandetesse kroonidesse küündivad võlad inkassofirmade käes. "Nad on üsna tihti meie menetlusse sattunud," ütles inkassofirma Intrum Justitia menetlusjuht Mihkel Veskimägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. January 2009, 17:39
Otsi:

Ava täpsem otsing