Trigoni Kesk- ja Ida-Euroopa Fond müüs Norma aktsiaid

18. veebruar 2009, 10:36

Trigoni Kesk-ja Ida-Euroopa fond müüs
möödunud nädalal üle 100 000 Norma aktsia ehk üle kolmandiku fondi omanduses
olnud ettevõtte väärtpaberitest, selgub väärtpaberite keskregistrist.

„Kuna mõlemas fondis on Norma positsioon võrdlemisi suur, otsustasime Kesk- ja Ida-Euroopa Fondis (mis keskendubki rohkem suurema likviidsusega ettevõtetele) mõnevõrra positsiooni vähendada,“ kommenteeris Äripäevale aktsiate müüki varahaldusfirma Trigon Funds fondijuht Mehis Raud. Rohkem pole Trigoni fondidel Norma aktsiaid praegustel tasemetel müüa. „Jääme ootama dividendi!“ kinnitas Raud.

Eesti väärtpaberite keskregistri andmetel omab Trigoni Kesk- ja Ida-Euroopa fond 190 845 Norma aktsiat ehk 1,4 protsenti turvaseadmete tootja aktsiakapitalist ning Trigon Uus Euroopa Väikeettevõtete Fond 248 114 Norma aktsiat (1,9 protsenti).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2009, 11:25
Otsi:

Ava täpsem otsing