Peugeot' maaletooja uus nimi on KW Bruun Baltic

Annika Matson 19. veebruar 2009, 16:38

Prantsuse päritolu automargi Peugeot Eesti
maaletooja kannab tänasest uut ärinime OÜ KW Bruun Baltic.

Ärinime vahetus on tingitud ettevõtte laienemisest Läti turule, seisis firma teates. "Veebruari alguses saime Peugeot’ esindusõiguse ka Lätis, mistõttu senine Eesti-keskne ärinimi vajas kaasajastamist," lausus KW Bruun Baltic tegevjuht Per Brinkenberg.

Uus ärinimi kehtib alates 19. veebruarist 2009.a. Ettevõtte muud andmed jäävad samaks. OÜ KW Bruun Estonia nimel sõlmitud lepingute ja kohustuste täitmine jätkub edaspidi OÜ KW Bruun Baltic nime all.

KW Bruun on Põhja-Euroopa suurim Peugeot’ vahendaja, mis müüb aastas ligikaudu 50 000 Peugeot’ sõidukit. Eestis alustas KW Bruun Peugeot’ ametliku maaletoojana 2008. aasta augustis. Peugeot Automobiles lõpetas Peugeot’ esinduslepingu makseraskustesse sattunud autoärimees Toomas Rüütmanni firma Kommest Autoga möödunud aasta mais.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2009, 17:12
Otsi:

Ava täpsem otsing