Sweco Projekt koondab 35 inimest

30. aprill 2009, 15:58

Projekteerimisfirma Sweco Projekt koondab
15. maist seoses projekteerimise kuni kümnekordse hinnalangusega 35 inimest,
teatas ettevõte.

"Projekteerimise hinnad on sedavõrd all, et ei võimalda kõiki kulusid katta. Siit tuleneb meie otsus, likvideerida väga hästi toiminud hoonete divisjon. Häid spetsialiste tahame üle viia teistesse divisjonidesse," rääkis Sweco Projekti juhatuse esimees Aare Uusalu. "Oleme sõltuvad riigihangetest ja seadusest lähtuvalt võidab alati madalaima hinnaga projekt, mis ei pruugi aga kvaliteetset tulemust tagada," lisas ta.

"Eesti majandus sukeldus languse kuristikku esimesena ja kindlasti tuleb sealt ka välja esimesena, loodame näha asju sügisest paranemas," märkis Uusalu. Pärast 35 inimese koondamist jätkab Sweco Projektis tööd 110 inimest.

Sweco Projekt AS on Eesti suurim ehituslik-arhitektuurse, tehnoloogilise ja keskkonnakaitselise projekteerimise valdkonnas tegutsev firma. Ettevõte kuulub Skandinaavia ja Ida-Euroopa suurimasse projekteerimiskontserni Sweco AB.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2009, 12:05
Otsi:

Ava täpsem otsing