AUTOD: 1. seeria BMW aastal 2011

16. juuni 2009, 15:01

2004. aastast tootmises olev BMW 1. seeriat
ootab järgmisel aastal ees mudeliuuendus, üht võimalikku välisdisaini varianti
näitab Automedia oma pildil.

Uus 1. seeria peaks nii välis- kui sisemõõtudelt olema eelkäijast suurem. See aitab lahendada ühe praeguse mudeli valupunkti: väheldane pea- ja jalaruum tagaistmel. Eelkõige aitab sellele kaasa telgede vahe suurendamine, samuti kasvab uus 1. seeria baierlane nii pikkuses kui laiuses.

Põhjalikult uueneb ka mootorite valik. Väidetavalt pannakse 1. seeria mudelitele nii kolme- kui ka neljasilindrilisi turbolaadimisega jõuallikaid. Ülelaadimise kasutamine lubab väikese töömahu juures saada kätte maksimaalse koguse hobujõude, samuti hoida madalana kütusekulu ning vähendada atmosfääri paisatava CO2 hulka.

Ametliku debüüdi peaks uus 1. seeria BMW tegema järgmise aasta märtsis Genfi autonäitusel, müügisalongidesse jõuab sõiduk aga 2010. aasta teises pooles.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. June 2009, 15:01
Otsi:

Ava täpsem otsing