Barroso: ELi riigid ei lepi maksude harmoniseerimisega

22. juuni 2009, 19:22

Euroopa Komisjoni president Jose Manuel
Barroso ütles täna, et Euroopa Liidu liikmesriigid ei lepi maksude
harmoniseerimisega, kuna maksupoliitika tahetakse jätta kindlalt liikmesriikide
pärusmaaks.

„Eelarvepoliitika suveräänsus on liikmesriikidele püha valdkond,“ ütles Barroso täna Lissabonis. „Ei ole vähimatki väljavaadet, vähemalt mõistlikus ajaraamis mitte, kus Euroopa Liit harmoniseeriks oma eelarvepoliitikat,“ tsiteeris agentuur Bloomberg.

„Ma ei näe ei lühiajalises ega lähemate aastate perspektiivis, et olukord võiks käibemaksu või tulumaksu või muude maksude osas muutuda. Liikmesriigid tahavad kinni pidada eelarvepoliitika suveräänsuse printsiibist,“ jätkas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. June 2009, 19:22
Otsi:

Ava täpsem otsing