Valitsuse tänane otsus kärbib prokuröride palka

25. juuni 2009, 11:25

Vabariigi Valitsus kiitis täna heaks
prokuröride palga alandamise 6%, mis hakkab kehtima 1.juulist, samuti
vähendatakse prokuröri vanaduspensioni saavate isikute
sissetulekut.

Riigi 2009. aasta teise lisaeelarve seadusega vähendati prokuratuuri personalikulusid, mistõttu tuleb alandada prokuratuuri teenistujate töötasu. Eesmärgiks on vähendada kõikide prokuröride töötasu solidaarselt, selgus valitsuse tänasest päevakorrast.

Minimaalsete kuupalgamäärade muutmine vähendab ka prokuröri vanaduspensioni saavate isikute sissetulekut, on kirjas punktis. Vanaduspensioni kärpimine puudutab 20 isikut, kellel on selle aasta 1. juuli seisuga õigus prokuröri vanaduspensionile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. June 2009, 11:25
Otsi:

Ava täpsem otsing