Kriisi õppetunnid: Sõõrumaa õpib negatiivsetest kogemustest

15. juuli 2009, 10:03

Kriisi õppetundidest rääkides ütles
suurettevõtja Urmas Sõõrumaa, et negatiivsed kogemused õpetavadki kõige
rohkem. Estonian Airi president Andrus Aljas õppis, et kiireid otsuseid ei tohi
karta.

Sõõrumaa märkis, et temal kriisi pole. "Vastupidi – majanduslangus on täiendavate võimaluste aeg. Näiteks investeeringute jaoks. See on elu loomulik osa, et positiivse kõrval on ka negatiivset. Need kogemused õpetavadki kõige rohkem," tõdes Sõõrumaa.

Estonian Airi president Andrus Aljas ütles, et õppis juba eelmises töökohas, et ei tohi karta teha kiireid ja ebameeldivaid otsuseid lootuses, et asjad lähevad paremaks. "Tavaliselt lähevad hoopis halvemaks. Ei tohi jääda ootama ja lootma. Kui näed, et asjad lähevad allamäge, tuleb otsused ära teha," sõnas ta.

Urmas Sõõrumaa Urmas Sõõrumaa

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. July 2009, 14:45
Otsi:

Ava täpsem otsing