Striptiisitarile pakutakse tippjuhi palka

ÄP praktikant 15. juuli 2009, 15:49

Tallinna erootilise tantsu agentuuri
Eurostrip tantsijad võivad kuus teenida 25 000 kuni 140 000 krooni, rääkis
Eurostripi juhataja ja treener Natalja Zubkova Vene internetiajakirjale Night
People.

„Selles äris ainult tants ja välimus ei loe. Väga tähtis on ka suhtlemine," ütles Zubkova Night People'ile. Striptiisitarid ja topless-tantsijad peavad hästi inglise keeles suhtlema ja kliente veenma. Kui tüdruk ei lävi klientidega meeldivalt, jääb ka teenistus piskukeseks. Tähtsust omavad ka esinemisoskus ja enesekindlus.

Zubkova sõnul annab nende agentuur noortele naistele kriisiajal töökohta ja head palka, et nad hiljem saaksid karjääri teha. Zubkova lisab, et tüdrukud saavad tänu tööle reisida Kreekas, Prantsusmaal ja Soomes.

Zubkova sõnul kuulub nende agentuuri ligi 80 Eesti tüdrukut vanuses 18-35 aastat. Klubi juhataja ütleb Night People'ile antud intervjuus, et otsitakse ilusaid, seksikaid ja intelligentseid tüdrukuid, kellel on ka hea esinemisoskus. Narkomaane ja alkohoolikuid nad tööle ei võta.

CV Keskuses üleval olevas Eurostripi töökuulutuses on nõudmised kandidaadile järgmised: vanus vähemalt 18 eluaastat; suurepärane inimestega suhtlemise ja veenmise oskus; inglise kõnekeele valdamine; siiras soov tööga raha teenida; atraktiivne välimus ja valmidus töötada välismaal (lepingud sõlmitakse nädalaks või paariks kuuks).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2009, 17:18
Otsi:

Ava täpsem otsing