Ilmarine: ekspordil läheb paremini

12. august 2009, 10:00

Ilmarine ASi juht Karel Saar ütles, et
nad tunnetavad oma sektoris, oma müügis, et ekspordil läheb paremini.

"Kliendid on muutunud aktiivsemaks, paljud vaiki olnud kliendid on taas ühendust võtnud, omal algatusel," kommenteeris Saar ja lisas, et nende klientidel on taas oma klientidega uusi projekte läbirääkimistel ja kavandamisel.

"See tähendab rohkem päringuid meile, läbirääkimisi, kohtumisi, elavat suhtlemist," ütles Saar. Tema meelest on tunda üldist rõõmsameelsuse kasvu.

Esimesed märgid ilmnesid varakevadel, suvi oli vaikne, kuna puhkused võtsid ka oma, aga alates augustist on tunda taas elavnemist ja uut energiat, rääkis Ilmarise juht. "Loodetavasti need märgid kajastuvad mingi aja pärast ka Eesti majandusstatistikas," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing