Eesti saja rikkaima seas tänavu üheksa uut nime

15. september 2009, 14:31

Eesti jõukaimate inimeste edetabeli
esisajas on tänavu üheksa uut nime, kõrgeim neist 14. kohal.

Kes need persoonid on, selgub reedel, mil ilmub Äripäeva rikaste TOP 500. Eelmisel aastal oli esisajas 2007. aastaga võrreldes kolm uut nime – Meelis Lao, Sergei Hadži ja Rain Kivisik. Kaks neist on esimese saja seas ka tänavu.

Sel aastal on saja jõukaima Eesti inimese vara koguväärtus 72,3 miljardit krooni, eelmisel aastal oli see number veel 108 miljardit. Seega on aastaga kahanenud esisaja rikkus täpselt kolmandiku võrra.

Naisi oli saja rikkaima seas mullu ja on ka tänavu kolm – enamik neist on saanud vara omanikuks siit ilmast lahkunud abikaasa pärijana.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. September 2009, 08:28
Otsi:

Ava täpsem otsing