LHV Pank paiskas turule uut tüüpi hoiused

06. oktoober 2009, 10:11

LHV Pank tõi turule uut tüüpi hoiuse, mille
puhul makstakse hoiuselt teenitud intress kontole kohe hoiuperioodi alguses.

Alates tänasest on LHV Pangas võimalik hoiuse tegemisel määrata, kas hoiuselt teenitud intress makstakse kontole hoiuperioodi alguses, igakuiselt või hoiuperioodi lõpus. "Hoiuperioodi alguses makstava intressiga hoiuse puhul on pigem tegemist mugavustootega kliendi jaoks. Näiteks sobib see inimesele, kes soovib hoiuselt saadavat intressi kohe kasutama hakata või seda hoiuperioodi ajal ise investeerida," ütles LHV Panga juht Erki Kilu.

Samuti täiendati hoiuste valikut igakuiselt makstavate intressidega hoiusega, teatas pank.

Alates krediidiasutuse tegevusloa saamisest tänavu 6. mail on LHV Panga hoiuste maht kasvanud 488 miljoni kroonini. Sellest 192 miljonit krooni on nõudmiseni ja 296 miljonit krooni tähtajalised hoiused. 52% hoiustest on Eesti kroonides, 34% eurodes ja ülejäänu muudes valuutades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2009, 11:09
Otsi:

Ava täpsem otsing