Autohooldaja kandideerimisest: kõige olulisem on elamisväärne keskkond maal

12. oktoober 2009, 20:32

Kõige tähtsam on, et inimestel oleks huvi
maal elada ja selleks tuleb luua vajalik keskkond, põhjendas sõidukite
remondifirma OÜ Autoproff omanik ja juhataja Marek Palusoo, miks ta taas
kandideerib Kambja vallavolikokku.

„Väga oluline on, et vallas jätkuks lasteaiakohti, et lapsevanemad ei peaks oma lapsi kaugematesse lasteaedadesse vedama,“ rääkis Palusoo ja lisas, et Kambja vallas on praegu lasteaiakohtadega kitsas.

Palusoo, kes praegu kuulub vallavolikogu opositsioonileeri, loodab järgmises koosseisus valla heaks rohkem ära teha. Palusoo kuulub Reformierakonda ja kandideerib valimisliidu nimekirjas. „Samas ei ole ma mingi paadunud poliitik, ma ajan vaikselt poliitikat selle kõige algsemal tasemel ehk vallavolikogus,“ seletas Palusoo.

"Ma pole kunagi mõelnud, et küll nüüd poliitikaga tegeledes kaasneb võimu ja powerit. Ma olen rohkem selline rahvainimene. Ma olen võibolla natuke populaarne tüüp selles mõttes, et inimesed teavad ja tunnevad mind – noorpõlvest minu krutskite tõttu ja praegu ehk seepärast, et saan inimestega hästi läbi.“

Palusoo firma OÜ Autoproff tegeleb Tartus sõidukite remondi ja hooldusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. October 2009, 20:43
Otsi:

Ava täpsem otsing