LHV: TeliaSonera hinda ei tõsta

09. oktoober 2009, 12:13

Ei usu, et TeliaSonera pakkumist tõstab,
ütles LHV analüütik Kristo Oidermaa.

"Suure tõenäosusega viiakse koheselt läbi ka sundülevõtmine sama hinna pealt, millega pakkumine tehti," lisas ta.

TeliaSonera AB teatas 24. augustil, et teeb Eesti Telekomi väikeaktsionäride aktsiatele ülevõtmispakkumise hinnaga 93 krooni. Pakkumise aktseptimise tähtaeg algas 9. septembril ja lõpeb täna. Eile teatas TeliaSonera, et Eesti Telekomi ülevõtmispakkumises ületati 90 protsendi piir.

Pakkumist aktsepteerida soovivad aktsionärid peavad esitama tehingukorraldused oma väärtpaberikonto halduritele hiljemalt viimaste poolt täpsustatud tähtajaks 9. oktoobril, mis võimaldab väärtpaberikonto halduritel registreerida tehingukorraldused Eesti väärtpaberite keskregistris
hiljemalt 9. oktoobril kell 17.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2009, 15:34
Otsi:

Ava täpsem otsing