Seeder: Kalevi kommid kvaliteedilt maailmatasemel

13. oktoober 2009, 17:33

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder
külastas täna Kalevi kommivabrikut ja kohtus selle juhtkonnaga ning tõdes, et
kommid vastavad nii Euroopa Liidu nõuetele ning on ka maailma mõistes
tasemel.

"Kalevi vabriku kommitoodang vastab igati EL kõigile nõuetele ja on oma kvaliteedilt kindlasti maailmatasemel," ütles Seeder ministeeriumi pressiteates ning lisas: "Kalevi tooted ei sisalda sugugi rohkem kahjulikke lisandeid kui teiste EL-i liikmesriikide maiustused ja seepärast ei ole küll mingit põhjust eelistada teiste magusatootjate toodangut. Kõik on muidugi maitse küsimus".

Proua Evelin Ilves kritiseeris septembri lõpus ajakirjanduses Kalevi kommivabriku toodangut, kuna osades toodetes kasutatakse tervisele kahjulikke transrasvu. Kalevi kommivabriku esindajad on kinnitanud, et transrasvu kasutatakse vaid mõnedes toodetes ja ka neis on selliste rasvade osakaal väga väike ning igati normipiires.

Seejärel tegid Kalev Chocolate Factory töötajad avaliku pöördumise Evelin Ilvese poole, milles soovivad avalikku selgitust ja vabandust oma toodete "kräpiks" nimetamise pärast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2009, 17:33
Otsi:

Ava täpsem otsing