• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Investor soovitab: alusta lähedalt

  "Iga kuu võiks 1000 krooni kõrvale panna, sellest piisab, et alustada," rääkis investor Tallinna börsi korraldatud üritusel "Rahakompass 2009".
  Kulda ja kinnisvarasse investeerimist peab Ilves spekuleerimiseks, sest erinevalt ettevõtlusest ei kasva seal lisandväärtus toodetava kaudu.
  Ise ettevõtjaks hakkamisel on aga oma miinused, nagu risk kaotada kogu raha, ja võimalus, et see juhtub, ei ole mitte väike, rääkis investor. Ta lisas, et statistika näitab, et 90% ettevõtetest pankrotistub viie aasta jooksul. Samas edu korral tasub vaev ennast ära.
  Algajal soovitab Ilves valida ettevõtted, mis asuvad siin lähedal - Eestis, Lätis, Soomes, Rootsis. "Investeerides Eesti turul, kuuled pidevalt lehtede vahendusel kõiki uudiseid ettevõtte kohta," selgitas ta.
  Ilves ütles ka, et kasumlik investeerimine aktsiatesse on töömahukas. "Pead end kogu aeg kursis hoidma," rääkis ta.
  Pensionifondide fondijuhid soovitavad jätkata makseid teise pensionisambasse, sest eestlastel on see tihtipeale ainuke säästmise koht.
  ERGO pensionitoodete müügijuht Taave Lips ütles, et kõik pensioniga seotud otsused peavad olema emotsioonivaesed ning meedia tekitatud hooajaline kära, et fondidel läheb halvasti, tasub endast mööda lasta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Täna on valimispäev – viimane võimalus oma hääl anda! Eelhääletamisel osales 39,6% valijatest
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.