18. oktoober 2009 kell 21:00

Mõis ja Martinson tuulutaksid Tallinna

"50 protsenti juhtkonnast on lubamatult nõrgad isiksused nii intellektuaalse, hariduse või mis iganes taseme poolest," lausus Mõis.

Tema arvates on linnavalitsus toonud Keskerakonna hüveks liialt palju ohvreid.

"Valisin Ken-Marti Vaheri, sest see oli kõige õigem valik. Terve mu pere valis tema," lausus Mõis.

Ta lisas, et tema arvates peaks valitsemist Tallinnas tuulutama, sest praegune linnavalitsus häirib tema igapäevast elu. "Mulle käib pinda, et siin kandis ei saa korralikku lasteaiateenust, kuigi inimesed elavad siin," märkis Mõis. Samuti valmistab talle parajalt peavalu, et teed pole korras. "Praktiliselt istud iga päev ummikus. Mul ei ole mugav. Mitte kellelgi ei ole mugav siin Kakumäel," märkis ta. Kuna Mõisa sõnul ongi linnavalitsus põhimõtteliselt rahajagamine, leiab ta, et raha paigutatakse valedesse kohtadesse.

Allan Martinson ei soovinud avalikustada, kelle poolt hääletas. Küll aga lausus ta, et ei toetanud kehtivat võimu. "Oletame, et sul on ettevõte, mille juht teeb küll õigeid otsuseid, aga on kõigile ikkagi ebameeldiv. Sa ju ei hääleta tema poolt," sõnas Martinson. Ta lisas, et ei hinda otseselt praeguse linnavalitsuse otsuseid heaks ega halvaks, vaid talle ei istu maailmavaade, mida Keskerakond esindab.

Hispaanias elav ettevõtja Urmas Reinsalu nentis, et tema pole hääletanud. "Ausalt öeldes ei tulnud ma selle peale, et e-hääl anda. Mul pole digitaalset allkirja," lausus Reinsalu.

Pankur Rain Lõhmus ütles, et temal pole Eestis sissekirjutust, mistõttu oleks vale sel teemal kaasa rääkida.

Autor: Katariina Krjutshkova

Hetkel kuum