• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üks küsimus: Kas olete rahul valimistulemusega?

  Koit Uus, ASi Uuemõisa Invest juhataja
  Mulle ei olnud valimistulemus Haapsalus üllatus. Seis on sama, mis eelmistel valimistel ja jõuvahekorrad ei muutu. Sukles vedas siin kihla, et kordab Savisaare tulemust Tallinnas… (naerab).
  Priit Tiru, Eston Ehituse juht
  Mulle polnud üllatus, et Kivimägi teeb Pärnus hea tulemuse, kuid olin pisut üllatunud, et see oli nii hea. Pärnule on kasulik, et tuleb uus jõud - see sunnib vanu võimulolijaid pingutama. Tegelikult sai ju Keskerakond samuti Pärnus päris hea tulemuse, mis puudutab Viisitamme, siis sai ta minu arust isegi üllatavalt palju hääli.
  Roland Lepp, ASi Maag nõukogu esimees
  Müts maha Savisaare ees - ta on kõva reklaamimees. Ja kui sul on raha, siis sa ju saad reklaami teha. Aga ma pole sellega nõus, et minu kui Tallinna maksumaksja raha selleks kasutatakse! Savisaare nii suur võit näitab, et meie inimestes on lollust või siis ka tarkust. Eks me teame, kust linnaosast need hääled Savisaarele tulid.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.