Paet võtab ettevõtjad Valgevenesse kaasa

20. oktoober 2009, 10:03

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda korraldab
tänasest neljapäevani Eesti ettevõtjatele ärivisiidi Valgevenesse, välisminister
Urmas Paeti saadab tema töövisiidil 30 ärimeest.

Visiidi eesmärk on arendada kahepoolset koostööd ja majandussidemeid. Täna tutvustatakse Minskis Valgevene majanduse hetkeolukorda, seal äri ajamise peamisi riske ning viise, kuidas neid vältida ja millised on juriidilised nõudmised.

Täna avatakse pidulikult ka Eesti saatkond. Homme on kavas Eesti-Valgevene ärifoorum ja kohtumised Valgevene ettevõtetega.

Äridelegatsioonis on esindatud Tallinna Sadam AS, Facio Ehituse AS, Harju Elekter AS, Corpore AS, Hotronic Group AS, Tolaram Investments, Olympic Entertainment Group AS, Advokaadibüroo Sorainen AS, Ramirent AS, Olerex AS, Transocean Eesti OÜ, Mobec AS, Alexela Oil AS, Renum Invest OÜ, Alexela Services AS, eGovernance Laboratory, Real Systems AS, Chemi-Pharm AS, FEMW OÜ, Paekivitoodete Tehase OÜ, Silbet AS, Nordecon International AS, Letofin Trading OÜ, Letofin Trading OÜ, Biodiesel Paldiski AS, Santa Monica Networks AS, Interpap AS, kaubandus-tööstuskoda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. October 2009, 12:45
Otsi:

Ava täpsem otsing