• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rahakalender: Tõehetk: Kas Leedu majandus on Eestil eest ära rebinud?

  Teisipäeval avaldatud Leedu statistikaameti numbrid näitasid, et meie kaugem lõunanaaber on astunud masust väljatulekul ühe tõsiselt pika sammu. Majanduslanguse number oli kolmandas kvartalis tervelt 5 protsendipunkti kõvem kui kvartal varem ja koguni 10 protsendipunkti tugevam kui Danske Marketsi analüütikute ootused.
  Kas Eesti ja Läti suudavad samavõrd võimsalt rahvast üllatada, selgub juba novembri esimeses pooles. Juhul kui mitte, on kaks võimalust. Esiteks, Leedu on leidnud majanduskasvu mootori, millest isegi analüütikud ei suuda läbi hammustada, aga see toimib. Teine variant on, et Leedu statistikaamet pani 14,3% suurust majanduslanguse numbrit avaldades millegagi täielikult puusse, millele viitab jõuliselt ka Danske Markets.
  Kas Leedu majandus on kasutanud dopingut või mitte, on küsimärgi all, aga igatahes on märk, millest välisinvestorid juhinduvad, maha pandud ning selle kõrvale oleks meil vaja hädasti vähemalt samaväärset numbrit.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.