Lugeja arvab

ÄP 13. november 2009, 00:00

    Valitsus lüpsab riigifirmadest 1,8 mld rohkem
  • Ah, et siiski majandusministeeriumi käes on jäme ots. Ma juba mõtlesin, et Eesti Energia käes. Huvitav, milline on praegune majandusministeeriumi turuväärtus?
    Mäggi: kõigile vanemaile võrdne vanemapalk
  • Asja mõte on ju selles, et näidata inimestele, et makse tasub maksta. Ja tasub ka tööd rabada. Kas te kõigile võrdset palka ei tahaks kehtestada? Aga inimeste tööpanus on erinev, ka samal töökohal töötavatest inimestest ühe tööviljakus võib olla kordades suurem.
    Luman ootab rahalaevu
  • Jah, euro aitab tõesti ettevõtlust ja ettevõtteid omavaid välisinvestoreid. Investor ei ole heategija, iga miljoni kohta, mis sisse toob, viib kaks välja. Hea äri. 2011. aastaks on Eestis tööpuudus 18-20% ja riik on oma euro pärast maha müünud 60% kinnisvarast. See on nagu ettevõttes algkapitali vähendamine - RIIK AS -> RIIK OÜ ja lõpuks FIE.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing