ÄP fototoimetus • 12. november 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Valitsus lüpsab riigifirmadest 1,8 mld rohkemAh, et siiski majandusministeeriumi käes on jäme ots. Ma juba mõtlesin, et Eesti Energia käes. Huvitav, milline on praegune majandusministeeriumi turuväärtus?

Mäggi: kõigile vanemaile võrdne vanemapalkAsja mõte on ju selles, et näidata inimestele, et makse tasub maksta. Ja tasub ka tööd rabada. Kas te kõigile võrdset palka ei tahaks kehtestada? Aga inimeste tööpanus on erinev, ka samal töökohal töötavatest inimestest ühe tööviljakus võib olla kordades suurem.

Luman ootab rahalaevuJah, euro aitab tõesti ettevõtlust ja ettevõtteid omavaid välisinvestoreid. Investor ei ole heategija, iga miljoni kohta, mis sisse toob, viib kaks välja. Hea äri. 2011. aastaks on Eestis tööpuudus 18-20% ja riik on oma euro pärast maha müünud 60% kinnisvarast. See on nagu ettevõttes algkapitali vähendamine - RIIK AS -> RIIK OÜ ja lõpuks FIE.

Autor: ÄP

Hetkel kuum