Puusaag: halb, kui reeglid muutuvad keset mängu

Katariina Krjutškova 14. november 2009, 13:12

Eluasemelaenu maksusoodustus on üks viis, kuidas järgmise aasta eelarvet täita, kuigi see on osale inimestest ebameeldiv, vastas hetkel Brasiilias viibiv Krimelte juht Jaan Puusaag Äripäeva päevaküsimusele.

„Mul ei ole kodulaenu ja ma ei tea kedagi, kellele oleks see elutähtis. Aga muidugi on ebameeldiv, kui mängureeglid muutuvad keset mängu,“ lisas Puusaag. Samas lisas ta, et kui soodustuse kaotamine eelarve auku täidab, õigustab see end, sest millegi arvelt tuleb veidi koomale tõmmata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. November 2009, 13:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing