ÄP fototoimetus • 16. november 2009 kell 21:00

Üks küsimus: Kas teie maksate jõulupreemiat?

Mart Saa, Rotermanni Keskuse juhatuse liige

Minu tööaja jooksul ei ole meil jõulupreemiaid makstud. On olemas erinevaid motivatsiooniprogramme, mis toimivad igakuiselt, ja seega ei pea ka eraldi jõulupreemiat esile tooma. Seega see otsus ei ole sündinud sellel aastal.

Ott Licht, ASi Viru Õlu peadirektor

Me ei ole kunagi rahalist jõulupreemiat praktiseerinud - me peame igal aastal jõuluüritusi. Ja nii nagu eelnevatel aastatel, jätkame seda traditsiooni ka sellel aastal. Töötajad on kenasti tööd teinud, jõulupeod on just üks osa meie motivatsioonipaketist ja see aasta ei erine mitte kuidagi teistest - pidu masu tõttu ära ei jää!

Sami Seppänen, Elisa Eesti juhatuse esimees

Miks peaks üks firma töötajatele jõulupreemiat maksma? Kas mõni ettevõte maksab märtsi- või septembripreemiat? Ei maksa ju. Kalender pole põhjus raha liigutamiseks. Elisa premeerib oma töötajaid ikka heade töötulemuste, mitte kuupäevade eest.

Autor: ÄP

Hetkel kuum