Üks küsimus: Kas teie maksate jõulupreemiat?

ÄP 17. november 2009, 00:00

Mart Saa, Rotermanni Keskuse juhatuse liige
Minu tööaja jooksul ei ole meil jõulupreemiaid makstud. On olemas erinevaid motivatsiooniprogramme, mis toimivad igakuiselt, ja seega ei pea ka eraldi jõulupreemiat esile tooma. Seega see otsus ei ole sündinud sellel aastal.

Ott Licht, ASi Viru Õlu peadirektor
Me ei ole kunagi rahalist jõulupreemiat praktiseerinud - me peame igal aastal jõuluüritusi. Ja nii nagu eelnevatel aastatel, jätkame seda traditsiooni ka sellel aastal. Töötajad on kenasti tööd teinud, jõulupeod on just üks osa meie motivatsioonipaketist ja see aasta ei erine mitte kuidagi teistest - pidu masu tõttu ära ei jää!

Sami Seppänen, Elisa Eesti juhatuse esimees
Miks peaks üks firma töötajatele jõulupreemiat maksma? Kas mõni ettevõte maksab märtsi- või septembripreemiat? Ei maksa ju. Kalender pole põhjus raha liigutamiseks. Elisa premeerib oma töötajaid ikka heade töötulemuste, mitte kuupäevade eest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing