• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Urmas Kaarlep müüs enamusosaluse PwCs

  Kui enne aktsiamüüki kuulus Kaarlepile 66% firmast, 25% aktsiatest seisis PricewaterhouseCoopers Eastern Europe B.V. ajutisel väärtpaberikontol ja 9% kuulus Ago Vilule, siis praegu kuulub Kaarlepile vaid 15% ettevõttest. Tiit Raimla on nüüd Kaarlepiga võrreldes sama tähtis mees: tal on samuti 15% aktsiaid. Vilule kuulub 45% osalusest ning veerand aktsiapakist seisab endiselt PricewaterhouseCoopers Eastern Europe B.V. ajutisel kontol.
  "Seal ei ole midagi taga," kommenteeris Urmas Kaarlep osaluste ümbermängimist. "Kuna töötan ise teist aastat Kiievis, oli normaalne, et Eesti aktsiad oleksid Eesti partnerite käes."
  Ostu-müügitehingu hinna kohta lausus Kaarlep, et seda pole millegagi võrrelda, kuna audiitorbüroode osalused pole turul kaubeldavad. "Hind on puhtalt kokkuleppe asi," märkis ta.
  Kaarlep möönis, et ta töö on endiselt seotud PwCga, kuid selle Ukraina audiitorbüroos tal osalust pole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.