Swedbank: Arco Vara tulemused ootustest nõrgemad

Virge Haavasalu 30. november 2009, 14:37

Arco Vara 3. kvartali tulemused olid nii käibe kui ka kahjumi poolest nõrgemad, kui ootasime, ütles Swedbanki analüütik Risto Hunt.

"Kasumlikkust mõjutas kõige enam 13,2 mln euro (206,5 mln krooni) suurune varade ümberhindlus, mistõttu kvartal lõpetati 13 mln eurose (203 mln kroonise) suuruse kahjumiga," märkis Hunt. "Kui varade allahindlus välja jätta, oleks kvartali tulemus ikkagi alla ootuste jäänud."

Lähtuvalt 3. kvartali aruandest võib Hundi sõnul neljandas kvartalis oodata suuremat müügitulu kui kolmandas kvartalis, kuna bilansipäeva järel on ettevõte müünud juba 19 korterit või krunti. "Olulist kasumlikkuse paranemist aga loota pole," nentis ta.

Swedbanki hinnasiht ja soovitus Arco Vara aktsiale on Hundi ütlusel ülevaatamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. November 2009, 16:19
Otsi:

Ava täpsem otsing