Börs teeb Olympicule hoiatuse

Silvia Kruusmaa 01. detsember 2009, 17:17

Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon teeb Olympic Entertainment Groupile börsi reglemendi rikkumise eest hoiatuse.

Reglemendi „Nõuded emitentidele“ punkti 4.5.1. kohaselt on emitendi juhatuse, nõukogu liikmetel ja prokuristil ning nende lähikondsetel keelatud tehingute tegemine emitendi väärtpaberitega oma nimel või huvides või vahendajate kaudu eesmärgiga saada kasu emitendi väärtpaberite hinna lühiajalistest muutustest.

Sellisteks tehinguteks loetakse tehingud, mille eesmärk on kasu saamine hinna lühiajalistest muutustest, millega isik omandab ja võõrandab ühe  kuu vältel oluliselt sarnase koguse emitendi väärtpabereid.

Olympic Entertainment Group ASi juhatuse liikme (kuni 01.10.2009) Andri Avila kontrolli all olev OÜ Geoplast on omandanud tänavu 11. septembril 130 000 OEG aktsiat ning võõrandanud sama koguse aktsiaid 28. septembril, s.o 17 päeva hiljem. Andri Avila on äriregistri andmetel OÜ Geoplast juhatuse liige ja ainuosanik.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. December 2009, 21:51
Otsi:

Ava täpsem otsing