Signe Sillasoo • 3. detsember 2009 kell 21:00

Läila tümps lahjas esituses

Argine ja mitte midagi ütlev readisko ei hävine kunagi, nii samuti nagu umbrohigi. Lady Gaga uus kogumik "The Fame Monster" on selle ehe näide. Püüd nii väga kõigist teistest kaasaegsetest artistidest erineda tingib lõppkokkuvõttes selle, et välja kukub suur kunst ikkagi argiselt ja tavaliselt, 90ndate popi maiguliselt. Näiteks lood "Just Dance", "Eh, Eh", "Boys, Boys, Boys" on igapäevased, läilad, kordi sarnases kõlas erinevate artistide poolt esitatud. Kahjuks jätavad absoluutselt külmaks. Lootsin enamat.

Plusspunktid saab Lady Gaga aga eksperimenteerimise julguse eest, mis tema esinemisi jälgides väga silma on torganud. Artistina on ta suutnud luua endale vähemalt väga omapärase ja tavatu imago - põlevate klaverite ja ekstravagantsete riietega.

Üldiselt pöörduks peale seda aga tagasi kvaliteetse juurde - Mozart, Metallica ja Madonna päästke meid!

Hetkel kuum