Estraveli juht: ametireisidega ei priisata

Silvia Kruusmaa 09. detsember 2009, 13:10

Estraveli juht Anne Samlik kinnitas, et nii erasektor kui ka avalik sektor on reiside mahte vähendanud.

Langus on 11 kuu jooksul olnud hinnanguliselt 30-40% võrreldes eelmise aastaga. Samliku sõnul on avalik ja erasektor sarnases mahus reise piiranud.

„Priisatud ei ole, elatakse odavamates hotellides. Alati on otsustavaks kõige odavam lennupileti hind, selles suhtes on riigi raha väga korralikult kokku hoitud,“ ütles Samlik, märkides, et aasta lõpus on siiski alati olnud ametireiside puhul vaiksem aeg.

29. oktoobril Tallinna linapea Edgar Savisaare välja antud käskkirja "Kulude kokkuhoiust 2009. aasta novembris ja detsembris" eesmärk oli teha ettevalmistusi linna 2010. aasta eelarve tegevuskulude säästlikumaks kasutamiseks. Muu hulgas oli käskkirjas märgitud, et välislähetusse saatmine on lubatud erandkorras.


 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. December 2009, 13:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing