Jõulukaardid ummistavad mõnel pool postkaste

Katariina Krjutškova 23. detsember 2009, 07:23

Kuigi üldiselt on kirjade saatmine 10-15 protsenti langenud, siis jõuluajal saadavad inimesed endiselt palju postkaarte, mõnel pool on postkastid heade soovidega kaartide poolt ummistatud, vahendas ERR.

Peapõhjus, miks kirjakastid nii mitmelgi pool Eestis umbe läksid, on Eesti Posti töötajate sõnul inimlik -  väga paljud inimesed lihtsalt jätsid oma jõulukaartide ja kirjade saatmise viimasele hetkele, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kui tavapärastel kalendrikuudel käib Eesti Posti sorteerimiskeskusest läbi ligemale kolm miljonit sisemaist kirja, siis detsembrikuus see arv kahekordistub.

"Viimastel päevadel on võrreldes meie tavaliste kuude mahtudega tõus lausa üüratu. Näiteks viimased paar päeva on meie juurest läbi käinud umbes 200 000 kirja päevas," ütles Eesti Posti kirjade sorteerimise osakonna juht Kaisa Kütt.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. December 2009, 07:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing