Katre Pilvinski • 24. august 2010 kell 18:29

Kehra paberivabrik juba mitu kuud kasumis

Kehra suurim tööandja on hetkel heal positsioonil, sest tellimustega on kaetud poolaasta tootmisvõimsus ja juba mitu kuud järjest teenib Horizon jälle kasumit.

Peaminister Andrus Ansip külastas täna Kehras asuvat Horizon Tselluloosi ja Paberi AS-i, mille toodangust enamus läheb ekspordiks. Peaminister avaldas pärast tehase külastamist ning kohtumist Horizon Tselluloosi ja Paberi juhatuse esimehe Sonny Ashwani`ga heameelt, et Kehra suurim tööandja on hetkel heal positsioonil, sest tellimustega on kaetud poolaasta tootmisvõimsus ja juba mitu kuud järjest teenib Horizon jälle kasumit.

Ettevõttel on lähiajal kavas investeerida oma keedutsehhi tehnoloogilisse moderniseerimisse, et toodete kõrge kvaliteet võimaldaks siseneda ülemaailmsel turul kiiresti kasvavatesse segmentidesse ja säilitada Horizoni hindade konkurentsivõimelisuse. Hetkel ekspordib firma viiekümnesse riiki.

Kehra paberivabrik annab tööd 500-le inimesele. Ettevõte kuulub sajaprotsendiliselt Singapuri päritolu globaalsele Tolaram Groupile.

Hetkel kuum