• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TOP-i 2. koht: Kanaliha läheb kriisi ajal hästi kaubaks

  ASi tallegg juhataja Teet Soorm tõdeb, et head tulemused on saavutatud hea ja ühtse meeskonna tõttu, kellega ühiselt on aastate jooksul elluviidud õigeid otsuseid ning strateegiaid.
  "Turg on viimasel ajal olnud lihatootjate jaoks üldiselt väga hea, eks seegi on meie edu üsna olulisel määral mõjutanud," kinnitab ta. "Ja viimased vähemalt 5-6 aastat on Tallegg ikka jätkuvalt kasumit tootnud."
  Viimastel aastatel on Tallegg teinud mitmesuguseid muudatusi ja arenenud edasi paljudes valdkondades, näiteks on renoveeritud farme ning vähendatud käsitsi tehtava töö mahtu. "Oleme ikka suutnud ajaga kaasas käia, viia läbi muutusi vastavalt vajadusele ning ka oma kulusid nii mõneski osas oluliselt piirata," kinnitab Soorm. "Mõistlikud otsused on kõige aluseks."
  Tulevikku vaatab ta samuti positiivses ja lootusrikkas võtmes ning leiab, et Tallegg kasvab ja areneb kindlasti üha edasi. "Teeme kõik selleks, et minna üha paremaks selles, mida teeme," märgib Soorm. "Kõik, mille teenime, investeerimegi oma ettevõtte arengu heaks."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.